Care Sunt Cele Mai Vandute Jucarii In Perioada Sarbatorilor De Iarna? » Allmati Shop
Alege un fotoliu personalizat pentru copilul tau din categoria CADOURI PERSONALIZATE
jucarii de craciun 2021

Care sunt cele mai vandute jucarii in perioada sarbatorilor de iarna? Leave a comment

In perioada 1-23 Decembrie pe magazinul de jucarii allmati.ro cele mai vandute cadouri pentru copii sunt seturile de constructie din lemn, dar si din plastic. Din experienta, in aceasta perioada se vand foarte bine si gadget-urile ca tablete si jocuri PC, acestea din urma inca nu se afla in portofoliul allmati.ro

In varful vanzarilor se afla jucariile din plus, acestea avand preturi cuprinse intre 20 si 260 RON. Produsele din categoria Fotolii de plus au preturi cuprinse intre 70 si 250 RON, in functie de model si marimea acestora. Sunt disponibile fotolii extensibile pentru copii sau fotolii pentru bebelusi cu arcade de jucarii. Cele mai indragite figurine sau fotolii din plus sunt cele ce intruchipeaza diferite personaje animate.

De exemplu pe allmati.ro in anul 2020 Pachetul din plus Masha si Ursul a avut un record in categoria Figurine din plus. Acest set este format din doua figurine si o pernuta din plus la un pret accesibil de 82 RON.

pachet masha si ursul

Imediat dupa jucariile din plus vin masinutele si vehiculele de jucarie. Pe allmati.ro se gasesc astfel de  produse cu preturi cuprinse intre 20 si 280 RON in functie de dimensiuni si speficicatii.

Alte produse cu vanzari de top in Decembrie 2020

Chiar daca magazinul online este infiinat din 2019, in 2020 a fost prima campanie de Craciun in care am fost prezenti. Speram ca in 2021 sa fiti altauri de noi, deoarece vom pregati campanii special pentru perioada Decembrie 2021.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Livrare Gratuita de la 300 Lei
99% din Clienti Satisfacuti
Retur Gratuit 14 zile
Plata Online Sistem Securizat
Reduceri Zilnice pana la 60%

COSUL TAU

close