Modalitati De Plata » Allmati Shop
Vezi ofertele prezentate in categoria LICHIDARI DE STOC

Modalitati de Plata

PLATA LA LIVRARE

Este cel mai simplu mod de plată. Nu trebuie decât să ai banii în numerar conform comenzii tale și sa îi înmânezi curierului care asigura livrarea în schimbul produsului tău.

ONLINE CU CARD BANCAR PRIN MOBILPAY(VISA/VISA ELECTRON/MAESTRO/MASTERCARD)

Daca ati ales metoda de plata ” Online prin card bancar “ este necesar sa completati un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati.

– Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectueaza prin intermediul sistemului “3-D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiilor on-line acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant.

– “3-D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard.

Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

ONLINE IN RATE EGALE FARA DOBANDA PRIN CARD DE CUMPARATURI.

Dupa ce veti introduce numarul de card in pagina procesatorului de plati, sistemul va detecta automat daca este un card eligibil pentru plata in rate, la una din bancile agreate de catre magazin si va afisa o lista de unde puteti alege numarul de rate dorit.

ORDIN DE PLATA

Aceasta metoda este o metoda clasica de plata ce presupune deplasarea la banca si completarea unui ordin de plata ce va initia un transfer de bani in numele si contul DIVANTI PREST SRL , din contul tau. Daca ai bani in numerar se pot depune la ghiseul bancii in contul acestuia.
Datele necesare efectuarii platii prin OP le veti primi prin email dupa procesarea comenzii.

Livrare Gratuita de la 250 Lei
99% din Clienti Satisfacuti
Retur Gratuit 14 zile
Plata Online Sistem Securizat
Reduceri Zilnice pana la 60%

COSUL TAU

close