Termeni Si Conditii » Allmati Shop
Vezi ofertele prezentate in categoria LICHIDARI DE STOC

Termeni si Conditii

Prezentul continut a fost modificat ultima data la 3 mai 2019

Allmati – este denumirea comerciala a SC DIVANTI PREST SRL, persoana juridica de nationalitate romana, avand sediul social in Calea Mogosoaiei 1139A, Valea Doftanei, Prahova, avand numar de ordine in Registrul Comertului  J29/1414/2019, cod unic de inregistrare fiscala RO40893583.

1. Accesare site anunturi de reduceri

Accesarea site-ului Allmati.ro este supusa regulilor Termenilor si Conditiilor de utilizare, avand acceptul clar si fara alte impotriviri al celui care acceseaza si avand intelegerea totala a contractului valabil incheiat dintre parti.

In lipsa acordului si acceptului dumneavoastra, fara nici o limitare sau calificare, ale regulilor Termenii si Conditii de Utilizare ale acestui Site, nu trebuie sa accesati site-ul in continuare.

Pe acest site sunt publicate si promovate produse si servicii care provin de la diferiti furnizori la preturi speciale promotionale. Aceste preturi sunt valabile pe o anumita perioada de timp si pentru o anumita cantitate, avand ca si conditie completarea unui anumit numar de cumparatori. Produsele/serviciile oferite pot fi cumparate la un pret special promotional de catre utilizator/abonat, prin intermediul Site-ului, si prin asta respecta implicit termenii descrisi mai jos, pe care utilizatorul/abonatul ii accepta complet si neconditionat.

Daca plasati o comanda sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acesteia. SC DIVANTI PREST SRL nu poate fi trasa la raspundere pentru nici o eroare care priveste securitatea si confidentialitatea datelor inscrise pe site.Informatiile pe care le transmiteti in comanda trebuie sa fie corecte si reale. Din moment ce alegeti sa va faceti cont pe site, sunteti obligati sa furnizati corect numele, adresa si alte informatii necesare realizarii comenzii.

2. Definitii

Pentru o interpretare cat mai buna si uniforma a Termenilor si Conditiilor de utilizare a Site-ului, precum si a drepturilor si obligatiilor care decurg din acceptarea acestora, urmatorii termeni vor fi interpretati dupa cum urmeaza:

Societatea : SC DIVANTI PREST SRL, cu sediul social in Calea Mogosoaiei 1139A, Valea Doftanei, Prahova, inregistrata la Registrul Comertului sub nr. J29/1414/2019, CUI RO40893583, telefon clienti: 0766 551 052, email: contact@allmati.ro

Website sau Site : prezenta pagina web.

Partener : orice terta persoana, fizica sau juridica, care utilizeaza pagina societatii, in scopul promovarii/vanzarii  produselor/serviciilor sale la preturi speciale promotionale utilizatorilor/abonatilor Site-ului

Produs/Serviciu : Produsul/serviciul pus la dispozitie de SC DIVANTI PREST SRL la un pret special promotional prin intermediul Site-ului.

Cumparator/Utilizator : orice utilizator care acceseaza Site-ul sau lanseaza o comanda pe site.

Oferta : oferta de produse/servicii, la preturi speciale promotionale, pusa la dispozitia utilizatorilor/abonatilor de catre SC DIVANTI PREST SRL prin intermediul Site-ului

3. Cum cumpar un produs /serviciu pe ALLMATI.RO?

– Orice poza a unui produs/serviciu are rol informativ.

– Daca doriti sa comandati dati click pe oferta pe care o doriti.

– Daca va hotarati sa comandati completati corect, cu date reale si actualizate campurile de livrare si facturare

– Dupa ce ati completat corect si complet toate datele, dati click pe butonul “trimite”

– Veti vedea pe cran un mesaj care confirma plasarea comenzii, iar pe adresa de e-mail pe care ati trecut-o la date de livrare, veti primi, in maxim 24 h, un e-mail de confirmare, in care gasiti datele de contact ale furnizorului din partea caruia primiti produsul, si care este singurul responsabil in ceea ce priveste livrarea produselor si unicul care stie detalii despre livrare si starea produselor.

– Detaliile despre termenul de livrare, curier, pret de transport, garantii, precum si alte detalii privind calitatea produselor le puteti vedea la fiecare oferta in parte, in sectiunea “termeni”, iar Cumparatorul dupa ce plaseaza o comanda se obliga ca a luat la cunostinta despre aceste conditii afisate in sectiunea “termeni “.

– Cumparatorul este obligat sa pastreze datele de contact ale furnizorului, pe care le primeste dupa plasarea unei comenzi, prin e-mail. In cazul in care aceste detalii nu se regasesc, cumparatorul poate lua legatura cu site-ul Allmati.ro, prin adresa de e-mail de contact, pe care o gasiti pe site, sau printr-un formular de contact de pe site. Clientul va primi raspuns in maxim 3 zile lucratoare de la data primirii cererii/e-mailului.

– In cazul in care clientul face o precomanda, cazul in care un produs nu este pe stoc, acesta intelege ca furnizorul poate livra produsul cand il va avea din nou pe stoc dar nu mai mult de 12 luni.

4. Cum returnez un produs pe ALLMATI.RO?

Cumparatorul are dreptul , fara nici o penalitate, de a returna produsul primit, in maxim 14 zile lucratoare, de la data primirii prin curier a produsului. Solicitarea de retur, se transmite doar in scris, completand formularului de retur din site, sau prin e-mail la adresa de contact, afisata pe site. In formularul de retur, Cumparatorul este obligat sa completeze corect, complet si real toate datele, pentru ca cererea lui sa fie procesata. Raspunsul il va primi prin e-mail, in maxim 3 zile lucratoare de la data trimitetii cererii de retur.
Dupa trecerea intervalului de 14 zile lucratoare de la data primirii coletului, Cumparatorul nu are dreptul de a-si exercita dreptul de retur, Societatea nemaiavand nicio obligatie fata de Cumparator.

Conditii pentru cererea de returnare a pretului produsului:

– Solicitarea de retur trebuie transmisa in scris inainte de expirarea perioadei de retur de 14 zile lucratoare, care este afisata in cuprinsul fiecarei oferte.
– Daca serviciul sau produsul furnizat cuprinde mai multe sedinte/proceduri/produse/servicii, returnarea nu se poate face daca ati folosit deja o/un sedinta/procedura/produs/serviciu.
– Dupa ce expira perioada de retur sau dupa consumarea partiala a serviciului achizitionat nu mai este luata in considerare nici o cerere de retur
– SC DIVANTI PREST SRL  isi rezerva dreptul de a investiga orice cerere de returnare si de a nu da curs cererilor de returnare frauduloase sau abuzive care se produc dupa consumarea/prestarea/achizitionarea bunului sau serviciului.
– Returul unei comenzi se realizeaza direct catre SC DIVANTI PREST SRL “prin curier” si este suportat de client, pe adresa furnizorului.

Contravaloarea in bani a produsului returnat va fi transferata clientului, de catre furnizor, dupa ce produsul a ajuns la destinatie( la furnizor ) , doar intr-un cont bancar, in acest sens clientul avand obligatia sa trimita prin e-mail contul IBAN si numele titularului, pentru transfer.

Furnizorul este singurul responsabil de calitatea si valoarea produselor promovate pe site, iar Cumparatorul se obliga a avea la cunostinta de cele afisate in oferta fiecrui produs, in momentul in care comanda un produs.

Orice informatie privind livrarea, furnizorul, curierul, termen de livrare si alte conditii difera la fiecare furnizor si produs, aceste detalii regasindu-se in fiecare oferta, afisata pe site.

Toate datele si conditiile de retur, sunt transmise doar de catre SC DIVANTI PREST SRL, prin e-mail sau telefon catre cumparator.

Transferul de bani aferent produsului returnat se face doar de catre SC DIVANTI PREST SRL , in maxim 30 de zile, de la data primirii produsului retur prin curier, de la cumparator. Banii se vor transfera intr-un cont bancar, pe care cumparatorul se obliga sa il comunice SC DIVANTI PREST SRL, in scris, prin e-mail, impreuna cu numele titularului de cont.

In privinta taxei de retur, pentru transport, Cumparatorul plateste taxa de transport retur in urmatoarele situatii:

– Daca a comunicat prin comanda un alt produs decat cel dorit, si ulterior s-a razgandit sau si-a dat seama ca nu doreste acel produs.

– Daca a comandat o marime, culoare sau model pentru un produs si dupa ce l-a primit si-a dat seama ca nu i se potriveste.

– In toate aceste situatii de mai sus, clientul are obligatia sa trimita prin curier produsul, impreuna cu ambalajul original, in maxim 14 zile lucratoare de la data primirii coletului. SC DIVANTI PREST SRL are obligatia , dupa ce primeste acel colet de la cumparator, sa ii schimbe produsul cu cel cerut de cumparator, iar in caz contrar( daca nu exista pe stoc produsul ) sa ii returneze banii achitati initial.

– Daca produsul trimis retur de catre cumparator nu este in stare functionala sau este deteriorat din vina cumparatorului, sau nu este in ambalajul original, Furnizorul nu mai are obligatia de a-I schimba produsul sau de a-I returna banii.

SC DIVANTI PREST SRL are obligatia sa inlocuiasca produsul  suportand cheltuielile cu transportul,  in urmatoarele conditii:

– Daca produsul primit prezinta semne de degradare, defectiuni sau alte semne care indica ca a fost folosit inainte

– Daca produsul primit nu corespunde cu cel prezentat in oferta de pe ALLMATI.ro , in privinta aspectului, culorii, sau detaliilor tehnice

– Daca produsul primit este altul decat cel prezentat in oferta de pe site.

5. Raspunderea limitata

Utilizarea acestui site este in totalitate pe raspunderea Cumparatorului. SC DIVANTI PREST SRL , directorii, agentii sau orice alta parte implicata in conceperea, producerea sau oferirea site-ului nu sunt raspunzatoare pentru daune directe sau indirecte, de orice natura, ce ar rezulta din sau in legatura cu utilizarea acestui site sau a continutului sau. SC DIVANTI PREST SRL nu isi asuma nici o responsabilitate si nu va fi raspunzatoare pentru nici o dauna sau virusi care ar putea sa va infecteze computerul sau alte bunuri in urma accesarii sau utilizarii acestui site, sau descarcarii oricarui material, informatii, text, imagini video sau audio de pe acest site.

Societatea nu are nici o raspundere pentru acoperirea pretentiilor tertilor, de orice natura, care pot rezulta in relatie cu utilizarea, copierea sau falsificarea Site-ului sau a continutului acestuia sau a oricarui alt Site inrudit, de catre terte persoane, neautorizate de Societate, indiferent daca Societatea a fost informata, a cunoscut sau ar fi trebuit sa cunoasca aceasta posibilitate.

Utilizatorii inteleg si accepta ca Siteul nu participa in niciun mod si in nicio masura la interactiunile dintre Utilizatori si nu ofera nicio garantie privind acestea. Utilizatorii inteleg si accepta ca  Siteul  nu detine niciun control asupra legalitatii, calitatii, corectitudinii, punctualitatii, credibilitatii si acuratetii serviciilor, datelor si informatiilor sau oricarui continut sau servicii oferite de catre Utilizatori prin intermediul Siteului. Utilizatorii inteleg si accepta ca datorita caracteristicilor specifice Internetului si ale Serviciului Administratorul Site-ului nu poate confirma, garanta identitatea Utilizatorilor si veridicitatea, corectitudinea, validitatea oricaror informatii sau continut oferite de acestia pe Site. In consecinta  Siteul  nu poate fi tras la raspundere in niciun mod si in nicio masura cu privire la aceste informatii sau orice alte efecte juridice / comerciale derivând din utilizarea lor.

6. Drepturi de autor

SC DIVANTI PREST SRL este autorul Site-ului si beneficiaza de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform Legislatiei Romane si Internationale. Designul si modalitatea de prezentare a Site-ului, precum si software-ul si setarile acestuia etc. sunt proprietatea SC DIVANTI PREST SRL.

Continutul Site-ului (texte, descrieri ale produselor si serviciilor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este detinut in totalitate de catre SC DIVANTI PREST SRL.

Este interzisa copierea, comercializarea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau alterarea continutului site-ului, decat cu acordul expres al SC DIVANTI PREST SRL. Orice utilizare a continutului site-ului, in alte scopuri decat cele permise expres prin documentul sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista, este interzisa. Nici un continut transmis Cumparatorilor/Utilizatorilor, prin orice mijloc de comunicare sau dobandit de acestia prin accesare si/sau vizualizare nu constituie o obligatie contractuala a SC DIVANTI PREST SRL, fata de respectivul continut.

Informatiile publicate corespund realitatii la momentul inscrierii lor pe Site sau al actualizarii diverselor pagini ale Site-ului.

7. Modificari Termeni si Conditii

INTREG CONTINUTUL ACESTUI SITE POATE FI MODIFICAT SI VA ESTE OFERIT “CA ATARE” FARA A SE OFERI NICI O GARANTIE DE NICI UN FEL, FIE ACEASTA EXPRESA SAU IMPLICITA.

Societatea isi rezerva dreptul de a modifica unilateral si fara nicio notificare prealabila continutul, forma de prezentare si/sau structura Site-ului, in orice moment si nu va avea nicio raspundere in acest sens si/sau Termenii si Conditii.

Societatea se extinde continuu, isi updateaza si optimizeaza website-ul, produsele si serviciile aferente, in paralel avand dreptul de a modifica liber termenii si conditiile de utilizare a website-ului. Din acest motiv, se recomanda utilizatorilor/abonatilor sa citeasca termenii si conditiile de utilizare la intervale regulate de timp pentru a se informa cu privire la eventualele schimbari de continut.

Astfel de schimbari, modificari, adaugiri sau eliminari ale Termenilor si Conditiilor de utilizare vor intra in vigoare imediat dupa publicarea lor pe Site. Orice utilizare a Site-ului urmare a unei astfel de modificari sau schimbari se considera acceptare de catre Cumparator/Utilizator a schimbarilor, modificarilor, adaugirilor sau eliminarilor din continutul Site-ului.

8. Link-uri catre site-urile unei terte parti

Site-ul poate contine link-uri catre alte site-uri aflate in proprietatea sau operate de alte parti decat SC DIVANTI PREST SRL. Astfel de link-uri va sunt furnizate pentru a le folosi numai daca veti dori aceasta. SC DIVANTI PREST SRL  nu controleaza, si nu este raspunzatoare pentru continutul si conditiile de confidentialitate sau securitate si de functionalitatea acestor site-uri.

Fara a se limita la cele mai sus mentionate, SC DIVANTI PREST SRL isi declina in mod special orice raspundere daca aceste site-uri:

– Incalca drepturile de proprietate intelectuala ale unei terte parti;
– Sunt inexacte, incomplete sau contin informatii inselatoare;
– Nu au caracter comercial sau nu raspund indeplinirii unui anumit scop;
– Nu ofera o securitate adecvata;
– Contin virusi sau alte elemente cu caracter distructiv;
– Sunt licentioase sau calomnioase.

De asemenea, SC DIVANTI PREST SRL nu autorizeaza continutul sau orice alte produse si servicii prevazute pe astfel de site-uri. Daca intrati printr-un link pe astfel de site-uri sau pe acest Site, va asumati personal riscul, fara a exista in acest sens permisiunea SC DIVANTI PREST SRL.

9. Responsabilitatea Utilizatorului

Ca utilizator, intelegeti si sunteti de acord cu urmatoarele responsabilitati:
– sa furnizati date adevarate, exacte si complete despre dumneavoastra astfel incat procesul de achizitie al voucherelor sa poata avea loc
– sa mentineti si innoiti, atunci cand este cazul, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete.

Ca utilizator, va asumati obligativitatea de a nu face urmatoarele:
– sa publicati materiale care contin virusi sau alte programe cu intentia de a distruge acest sistem sau orice informatie care este parte componenta a acestui sistem;

– sa publicati materiale obscene, defaimatoare, de amenintare sau rauvoitoare fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridica, materiale ori informatii interzise de prevederile legale in vigoare;
– sa publicati o imagine sau o afirmatie care contravine normelor legale in vigoare.

Utilizatorii Allmati pot trimite comentarii, note, sugestii, idei sau observatii cu privire la continutul si structura Site-ului, respectiv pot adresa intrebari atata timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care sa afecteze viata privata, drepturile de proprietate intelectuala ale SC DIVANTI PREST SRL sau ale unor terte parti si care nu contin virusi, deruleaza campanii politice/electorale, solicitari comerciale, scrisori în lant, mailinguri in masa sau orice alta forma de spam. Nu puteti folosi o adresa de e-mail falsa sau sa impersonati o alta persoana sau entitate. SC DIVANTI PREST SRL isi rezerva dreptul, dar nu si obligatia, de a indeparta sau edita o astfel de informatie transmisa.

Cu respectarea celor mentionate mai sus, utilizatorul/abonatul are posibilitatea de a informa terte persoane (de exemplu prin e-mail, Facebook, Twitter etc.) cu privire la Ofertele puse la dispozitie prin intermediul Site-ului.

10. Date cu caracter personal

Va rugam sa accesati si sectiunea politica de confidentialitate care se aplica de asemenea accesului/vizitei dumneavoastra pe Site.

11. Forta majora

SC DIVANTI PREST SRL nu va fi raspunzator pentru intarzierea sau neindeplinirea obligatiilor , datorate unor evenimente de forta majora, imprevizibile si de neinlaturat. Intarzierea sau neindeplinirea obligatiilor din motiv de forta majora nu va fi considerata ca o incalcare a prevederilor Termenilor si Conditiilor.

In caz de litigiu privind modul de interpretare si de derulare a contractului la distanta, instanta competenta este cea de la sediul SC DIVANTI PREST SRL.

 

Livrare Gratuita de la 300 Lei
99% din Clienti Satisfacuti
Retur Gratuit 14 zile
Plata Online Sistem Securizat
Reduceri Zilnice pana la 60%

COSUL TAU

close