Beneficiile Statului Pe Burtica La Bebelusi » Allmati Shop
Alege un fotoliu personalizat pentru copilul tau din categoria CADOURI PERSONALIZATE
sfaturi pentru statul pe burtica la bebelusi

Beneficiile statului pe burtica la bebelusi

Viața de părinte este o adevărată provocare, indiferent de cât de mult te-ai pregătit fizic și emoțional. Totul se schimbă în doar câteva minute, iar întreaga ta atenție se concentrează exclusiv pe bunăstarea micuțului tău.

Primii ani de viață sunt esențiali pentru dezvoltarea armonioasă a nou născutului, dar și pentru apariția unor abilități importante. Una dintre ele este activitatea motorie pe care o poți insufla celui mic prin a-l așeza pe burtică, statul pe burtica la bebelusi ii ajuta pe termen lung sa nu aiba probleme. Poți alege fie pătuțul, fie diverse saltele cu apa. Poate părea greu de crezut, dar o activitate aparent banală poate aduce foarte mult beneficii sănătății micuțului tău.

saltea cu apa bebelusi

Printre ele se numără:

  • Mușchii se vor întări și îi vor permite copilului să execute anumite mișcări mult mai repede. Una dintre ele este întoarcerea capului către stânga sau către dreapta. Astfel va fi îndepărtat riscul apariției plagiocefaliei poziționale (sindromul capului turtit).
  • Este primul pas care îi dă curaj și putere de a merge singur, fără ajutorul cuiva. Primul pas va fi mersul de-a bușilea, iar mai apoi va ajunge și la a-și stăpâni picioarele.
  • Unii experți sunt de părere că micuțul va trece mult mai ușor peste perioada dureroasă a colicilor. De asemenea, gazele sau alte neplăceri vor fi eliminate mult mai repede și astfel nu va mai cauza disconfort micuțului.
  • Va deveni mult mai curios și dornic să exploreze lumea din jur. La început este foarte posibil să nu fie foarte încântat, ba chiar să plângă sau să țipe. Însă, tot ce trebuie să faci este să insiști să îl așezi într-o astfel de poziție. Va descoperi singur cât de mult bine îi face statul pe burtică. Însă, asigură-i un spațiu confortabil și sigur în care el să se simtă bine oricând. Încearcă o saltea activitati cu apa pentru bebelusi pentru experiențe mereu plăcute.
Saltea de activitati cu apa

Dacă te întrebi când este cel mai potrivit moment pentru statul pe burtică la bebelusi răspunsul este cât mai devreme. Recomandat este să începi procesul încă din primele luni de viață ale micuțului pentru a sesiza apariția rezultatelor. Cel mai eficient mod prin care poți face un astfel de lucru este să te implici chiar tu într-o asemenea activitate. Stai lângă el și arată-i că ești acolo să îi oferi siguranță și confort.

Îi poți pune chiar pe burtica ta pentru a-l liniști în momentele de panică. Mai apoi, poți integra un loc special pentru el pentru a-l determina să-și găsească pe cont propriu echilibrul.

Pentru rezultate de succes încearcă să combini, de asemenea, distracția cu funcționalitatea. Saltea cu apa bebelusi este una dintre variantele potrivite pentru a îndeplini o asemenea cerință. Culoriile vii și animăluțele care se mișcă sunt răspunzătoare pentru o stare de bine constantă a copilului. În plus, este realizată dintr-un material foarte rezistent, ceea ce va îndepărta riscurile apariției unor rupturi sau chiar accidente.

Informarea constantă este cea care stă la baza rezultatelor eficiente. Fii mereu prezent/ă în viața copilului tău și ajută-l să-și definească abilitățile motorii. Asigură-i un mediu pașnic și acordă atenție sporită detaliilor mici! Alege salteluțele de joacă pentru un plus de amuzament și siguranță!

Livrare Gratuita de la 300 Lei
99% din Clienti Satisfacuti
Retur Gratuit 14 zile
Plata Online Sistem Securizat
Reduceri Zilnice pana la 60%

COSUL TAU

close